Holistički tretmani


Savetovanje za Bahove kapi

(90/60 min)


Individualni miks kapi izrađuje praktičar nakon razgovora (konsultacije), pri čemu prva konsultacija obično traje oko 90 min a svaka sledeća (kontrola) oko 60 minuta. Tokom konsultacija, sa praktičarem zajedno određujete na čemu želite da radite, kako se trenutno osećate i da li i šta želite da menjate.


Flower Essence Bodywork

(60/90 min)


Integrativna metoda koja se bazira na holističkom pristupu koji organizam posmatra kao uravnotežen sistem sa međusobno povezanim fizičkim, biohemijskim i psihološkim komponentama.  Efekti su vidljivi odmah posle tretmana jer dovodi do otpuštanja nagomilanog stresa, deblokade zglobova...


Holistic Bodywork

(60/90 min)


U toku tretmana se koriste različite tehnike, od svesnog dodira, deblokade zglobova, miofascijalnog opuštanja, masaže dubokog tkiva, istezanja, svesnog disanja, razgovora, akupresure meridijanskih tačaka. Rezultat je opuštanje nervnog sistema, duboka relaksacija i dugoročno umanjenje ili otklanjanje bola.


Manuelna limfna drenaža

(45/60/90 min)


MLD je nežna, neinvazivna metoda ručne drenaže limfnog sistema. Utiče na poboljšanje protoka telesnih tečnosti i pomaže poboljšanju psihofizičkog zdravlja, nezi lica i tela, otklanja posledice stresa i donosi duboku relaksaciju. Prepoznatljiva je po dugim, ritmičnim pokretima i izmenama pritiska.


Zen time

(60/90/120 min)


Zen Time bodywork je spor, ritmičan i veoma prijatan tretman koji se izvodi u udobnoj odeći, na mekoj prostirci na podu. Predstavlja spoj istočnjačkih masaža poput thai yoga masaže, qigong masaže, šijacua i temelji se na tradicionalnim praksama očuvanja zdravlja. Ova masaža može biti korisna za poboljšanje fleksibilnosti i posture, smanjenje stresa, smanjenje bolova u mišićima, poboljšanje raspoloženja i opuštanje uma.


Dynamic Cupping Bodywork

(35 min)


Holistički wellness tretman koji ciljano deluje na napetost (hipertonus) i spazam mišića leđa i koristi se u ublažavanju i otklanjanju bolnih sindroma. Sastoji se od stimulacije akupresurnih meridijana i distalnih tačaka, pasivnog istezanja i cupping tretmana.

Veoma povoljno utiče na poboljšanje prokrvljenosti tkiva, detoksikaciju i drenažu limfotoka.


On Zon Son (refleksoterapija stopala)

(45 min)


Tradicionalna kineska metoda stimulisanja refleksoloških tačaka na stopalu. Ona na prirodan način može osloboditi organizam od stresa, dovesti ga u stanje opuštenosti, kao i podstaći funkcije organa i njihovu sposobnost regeneracije. Procedura se oslanja na refleksološke mape stopala i stimulaciju određenih tačaka koje korespondiraju konkretnoj regiji na telu ili organu.

Individualni holistički tretmani namenjeni su svima koji žele da unaprede i očuvaju zdravlje u vremenu povećanog stresa, neizvesnosti i krize.

Izdvajaju se potpuno personalizovanim pristupom i upotrebom kvalitetnih prirodnih sastojaka - krema, ulja, esencija.

Tretmani imaju dugoročne efekte na fizičkom i psihičkom nivou.

 

Zakažite neki od tretmana ili nam pošaljite pitanje


Pošaljite nam poruku i odgovorićemo Vam u nakraćem roku.