Manuelna limfna drenaža

Razvijena prema metodi dr Voddera, predstavlja tehniku koja se fokusira na stimulaciju limfnog sistema i poboljšanje cirkulacije telesnih tečnosti. Pomaže u ublažavanju posledica stresa i pruža duboki osećaj relaksacije, doprinoseći sveukupnom psihofizičkom zdravlju.


ZAKAŽITE TRETMAN

45 min  - 4400 RSD

60 min  - 5500 RSD

90 min - 6500 RSD

PAKET (4+1 GRATIS) - 22000 RSD

ZAKAŽITE TRETMAN

Manuelna limfna drenaža se odlikuje blagim, dugim, ritmičnim pokretima, kao i promenama u intenzitetu pritiska tokom tretmana. Ove varijacije u pritisku stvaraju "pumpajući" efekat na krvne i limfne sudove, što podstiče protok tečnosti i oslobađanje viška tečnosti i toksina iz tela.

Ova metoda je efikasna u tretiranju stanja kao što su hronično nakupljanje tečnosti u tkivu (estetski edematozni poremećaji), celulit, kao i simptomi povećanog tonusa simpatikusa, poput dugotrajnog stresa, nervoze, nesanice, razdražljivosti, blagih vrtoglavica i hroničnog umora.

Kroz redovne tretmane manuelne limfne drenaže, klijenti mogu očekivati poboljšanje zdravlja i celokupnog kvaliteta života.

Napomena: da bi se videli efekti limfne drenaže preporučuje se dolazak na seriju od minimum 5 tretmana u trajanju od 60 minuta.

45 min  - 4400 RSD

60 min  - 5500 RSD

90 min - 6500 RSD

Paket (4+1 GRATIS) - 22000 RSD