Wellness consulting

U današnjem svetu, nakon pandemije, modernizacija postojećih wellness programa postaje ključna kako bi se zadovoljile promenjene potrebe korisnika. Fokus se sada stavlja na ubrzavanje procesa oporavka nakon bolesti, ublažavanje posledica stresa i njihovu prevenciju.

Tim Zephyros Wellness Concept-a pruža sveobuhvatne usluge koje će unaprediti vaš wellness centar i uskladiti ga sa evropskim standardima. Naše usluge uključuju:

  • Obuke zaposlenih u oblasti holističkih tretmana i holističkog wellness-a, kako bi proširili i inovirali usluge koje pružate gostima.
  • Treninzi komunikacije za zaposlene, koji obuhvataju jezik tela, neverbalne znakove u komunikaciji sa gostima, bonton i osnove profesionalnog nastupa.
  • Treninzi za terapeute, koji se fokusiraju na prevenciju rizika od povređivanja, posturalne korekcije, protokole psihofizičke profilakse za terapeute, obuku i sprovođenje holističkih tretmana, nadogradnju i harmonizaciju tehnika masaže, poznavanje holističke anatomije, kao i unapređenje veština komunikacije na engleskom jeziku.
  • Razvoj holističkog wellness koncepta, koji uključuje izradu personalizovanog koncepta prilagođenog potrebama gostiju i mogućnostima centra, inoviranje postojećih programa, kreiranje protokola i obrazovnih materijala.

Naš cilj je da vam pomognemo da obogatite vaš wellness centar inovativnim i efikasnim pristupima, koji će zadovoljiti potrebe savremenih gostiju i unaprediti ugled vaše kompanije.

Transformišite vaš wellness centar uz pomoć stručnjaka iz Zephyros Wellness Concept-a i postanite lider u ovoj dinamičnoj industriji.

 

Imate pitanje u vezi sa edukacijama?


Pošaljite nam poruku i odgovorićemo Vam u nakraćem roku.