Edukacije

Obuke, seminari i radionice su namenjene onima koji žele da se upoznaju sa osnovama holističkih terapija i wellnessa u cilju samopomoći i samoobrazovanja, onima koji već imaju obrazovanje iz oblasti fizioterapije, masaže ili wellnessa ali žele da to znanje unaprede, osavremene i prošire u cilju veće šanse za zaposlenjem, unapređivanja sopstvenog posla ili u cilju samozapošljavanja.

Takođe, obuke su namenjene i onima koji žele da promene zanimanje i da se prekvalifikuju u oblasti wellnessa, za čim postoji sve veća potražnja.

Čitav jedan segment wellness obuka je namenjen wellness centrima, hotelima, banjama i termama koje žele da svoju ponudu wellness usluga podignu na višu lestvicu i ponude svojim gostima savremenu evropsku wellness praksu, koju će im preneti iskusni treneri ZWC.

celijsko-disanje-event-3

Slobodno Telo Slobodan Dah radionica


Na radionici ćete naučiti o povezanosti disanja s emocijama, akupresurnim tačkama i meridijanima, uz jin joga praksu za sve nivoe vežbača.
essential-oils-massage3

Aromaterapija za masere i terapeute


Ako ste maser, wellness terapeut ili kozmetičar, dobro poznavanje aromaterapije će proširiti vašu paletu usluga, a pritom ćete se izdvojiti po jedinstvenom holističkom pristupu.
bahove-kapi-energetski-centri-edukacija-cover

Bahove kapi i energetski centri


Iz ciklusa MALA ŠKOLA HOLISTIČKOG ZDRAVLJA: Savladajte osnove samopomoći kroz primenu tehnika za održanje zdravlja energetskih centara i upotrebu Bahovih cvetnih esencija
wellness-terapeut

Holistički Wellness terapeut obuka


USKORO
 

Imate pitanje u vezi sa edukacijama?


Pošaljite nam poruku i odgovorićemo Vam u najkraćem roku.