ON ZON SON (refleksomasaža stopala)

On Zon Son refleksoterapija stopala je drevna kineska tehnika koja se fokusira na stimulaciju refleksoloških tačaka na stopalima kako bi se postiglo holističko zdravlje i psihofizička ravnoteža.

45 min  - 3500 RSD

GRATIS: Refleksomasaža šaka

ZAKAŽITE TRETMAN

Ovaj pristup, koji se temelji na prirodnim metodama, efikasno oslobađa telo od stresa, pruža osećaj opuštenosti i poboljšava funkcije organa, kao i njihovu sposobnost regeneracije.

Refleksoterapija se oslanja na refleksološke mape stopala, koje povezuju određene tačke sa specifičnim regijama tela ili organima. Stimulisanjem ovih tačaka, terapeut može uticati na različite aspekte klijentovog zdravlja i blagostanja. On Zon Son metoda je posebno korisna u prevenciji i lečenju psihosomatskih poremećaja, jer pomaže uklanjanju opstrukcija u energetskim meridijanima, podstiče detoksikaciju, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, jača imuni sistem i ubrzava zaceljivanje mekih tkiva.

45 min  - 3500 RSD

GRATIS: refleksomasaža šaka

ZAKAŽITE TRETMAN

Osim što se koristi kao samostalni tretman, On Zon Son refleksoterapija stopala može biti veoma korisna kao komplementarna terapija u lečenju različitih stanja, poput nesanice, anksioznosti, depresivnih stanja, iscrpljenosti, hormonalnog disbalansa, te u borbi protiv stresa i hroničnih tegoba. Takođe, refleksoterapija može poboljšati emocionalnu stabilnost, smanjiti bolove i napetosti, te poboljšati opšti osećaj blagostanja i kvalitet života.