Flower Essence Bodywork tretman

Integrativna metoda koja ujedinjuje floriterapiju (cvetne esencije iz sistema dr Baha i iz drugih sistema), refleksoterapiju (On Zon Son), akupresuru, aromaterapiju i miofascijalno opuštanje.

60 min  - 4700 RSD

90 min - 5900 RSD

ZAKAŽITE TRETMAN

Flower Essence Bodywork se bazira na holističkom pristupu koji organizam posmatra kao sistem sa međusobno povezanim fizičkim, biohemijskim i psihološkim komponentama, koje su u ravnoteži kad je čovek zdrav.

U ovom tretmanu koristi se kombinacija etarskih ulja (aromaterapijski miks) i Bahovih kapi, koja se priprema na licu mesta prema individualnim potrebama.

Efekti su vidljivi odmah posle tretmana jer dovodi do otpuštanja nagomilanog stresa, deblokade zglobova, opuštanja spazma mišića, revitalizacije organizma, osećaja smirenosti, rasterećenja i lakoće tela.

Kao preventivni tretman, veoma je efikasan kod glavobolje, opšte anksioznosti, poremećaja spavanja, smanjenog opšteg tonusa, PMS-a, nakupljanja vode u tkivu, preterane mentalne aktivnosti, oslabljenog imuniteta i simptoma dugotrajnog ili akutnog stresa.

60 min  - 4700 RSD

90 min - 5900 RSD

ZAKAŽITE TRETMAN