Zen time

Zen Time bodywork je spor, ritmičan i veoma prijatan tretman koji se izvodi u udobnoj odeći, na mekoj prostirci na podu.  Predstavlja spoj istočnjačkih masaža poput thai yoga masaže, qigong masaže, šijacua i  temelji se na tradicionalnim praksama očuvanja zdravlja.

60 min  - 4800 RSD

90 min  - 6000 RSD

120 min  - 7500 RSD

ZAKAŽITE TRETMAN

Uobičajene tehnike koje se koriste uključuju akupresuru, koja koristi pritisak na specifične tačke na telu kako bi se podstaknula cirkulacija i opustili mišići, masažu koja uključuje različite tehnike istezanja, dubokog pritiska i povlačenja. Centralna ideja Zen Time Bodywork tretmana je da ljudsko telo ima strukturu koja se može balansirati, opuštati i, na kraju, restrukturirati. Svaka promena u telesnoj strukturi se odražava na sve aspekte našeg postojanja – ne samo na način na koji se krećemo i funkcionišemo, već i na način na koji razmišljamo, osećamo i shvatamo svet oko sebe.

Poseban akcenat je na svesnom dodiru i prisutnosti terapeuta, što doprinosi svojevrsnom meditativnom doživljaju tokom tretmana i boljem povezivanju sa svojim telom.

Ovaj tretman može biti koristan za poboljšanje fleksibilnosti i posture, smanjenje stresa, smanjenje bolova u mišićima, poboljšanje raspoloženja i opuštanje uma. Prilagođava se individualnim potrebama i klijenta, te se preporučuje svima koji žele da osete jedinstvenu i opuštajuću masažnu terapiju.

60 min  - 4800 RSD

90 min  - 6000 RSD

120 min  - 7500 RSD

ZAKAŽITE TRETMAN