Dynamic Cupping Bodywork

Holistički wellness tretman koji se fokusira na ciljano oslobađanje od napetosti (hipertonusa) i spazama mišića leđa, pružajući olakšanje od bolnih sindroma i doprinoseći poboljšanju opšteg stanja organizma.

35 min  - 3800 RSD

ZAKAŽITE TRETMAN

Cupping terapija (terapija čašama, ventuzama ili hidžama) se koristi u tradicionalnoj istočnjačkoj medicini hiljadama godina za stimulaciju cirkulacije, redukciju zapaljenskih procesa, podizanje imuniteta, snižavanja visokog krvnog pritiska, ublažavanje simpotma reumatskih promena i opšteg umora, kao i u tretmanu migrenoznih glavobolja i sl.

Dynamic Cupping Bodywork se zasniva na nekoliko ključnih tehnika koje zajedno pružaju sinergijske efekte za vaše telo. Razlikuje se od klasičnog (suvog) cupping-a u tome što se ventuze povlače po površini kože, duž meridijana.  Takođe, tretman je potpuno bezbolan i prijatan.

35 min  - 3800 RSD

ZAKAŽITE TRETMAN

Stimulacija akupresurnih meridijana i distalnih tačaka pomaže u uspostavljanju ravnoteže energetskih tokova u telu, dok pasivno istezanje doprinosi opuštanju i elongaciji mišića. Cupping terapija, koja koristi posebne silikonske ventuze za stvaranje vakuuma na koži.

Ovaj tretman pruža mnoge koristi, uključujući poboljšanje prokrvljenosti tkiva, detoksikaciju i drenažu limfotoka, što dovodi do smanjenja mišićne napetosti i ublažavanja bolova. 

Dynamic Cupping Bodywork je pogodan za klijente svih uzrasta i nivoa fizičke kondicije, a tretman se prilagođava individualnim potrebama svakog klijenta.